Masterclass financiële administratie

In de masterclass Financiële administratie staan de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwste inzichten op het gebied van financiële administratie centraal. Welke ontwikkelingen mag jij absoluut niet missen in jouw functie als financieel administrateur bij de Rijksoverheid?

In deze masterclass gaan we in op de ontwikkelingen rondom elektronisch inkopen en elektronische factureren. Wat is het doel van elektronische inkopen en factureren, welke stappen zijn nodig om dit proces succesvol te laten verlopen en wat zijn de valkuilen? We doen dit onder meer met voorbeelden uit de praktijk en oefening.

De financiële administratie is de basis voor diverse rapportages. Op basis van deze rapportages worden besluiten genomen. Het is belangrijk om vast te stellen of de gegevens juist, volledig en tijdig zijn vastgelegd. Met behulp van data-analyse toepassingen kan vastgesteld worden of aan deze eisen voldaan wordt. Tijdens de masterclass vertellen we je welke toepassing gebruikt worden en ga je aan de slag met een oefening.
De masterclass sluiten we af met het onderwerp blockchain. Je hebt er misschien al eens over gehoord, maar wat is nu eigenlijk een blockchain? Op welke wijze kan en wordt een blockchain reeds toegepast?

Voor
Medewerkers in S5-S9 met een administratieve functie bij de Rijksoverheid.

Uitvoeringsdata

  • ma 29 nov

*De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.

Terug naar het overzicht

Download PDF