Masterclass ICT sturing en beheersing

ICT grijpt steeds dieper in op de werkprocessen van de rijksoverheid. De overheid treft maatregelen die moeten bijdragen aan een goede kwaliteitsborging van grote ICT-projecten, zoals de verbetering van de sturing en de beheersing van zulke projecten en een toets door het Bureau ICT-toetsing.
 
Voor
De masterclass is bestemd voor (plaatsvervangend) directeuren, projectmanagers, senior adviseurs, auditmanagers, senior controllers en/of afdelingshoofden die werkzaam zijn in een financiële functie, beleidsfunctie of informatiseringsfunctie. Gestreefd wordt naar groepen met deelnemers uit diverse organisaties. Richtlijn: S12-S15.

Daarom deze opleiding
In deze masterclass ICT-sturing en beheersing staat de weerbarstige praktijk van ICT-projecten centraal. Aan de orde komt de vraag hoe de rol van de opdrachtgever en die van de opdrachtnemer kunnen worden ingevuld en hoe de (financiële) sturing en beheersing van ICT-projecten kan worden ingericht.

Zo pakken we het aan
De masterclass bestaat uit vijf middagbijeenkomsten. De bijeenkomsten worden verzorgd door ervaren experts die werkzaam zijn bij de overheid, universiteiten en/of gerenommeerde advieskantoren voor de publieke sector; zij laten hun licht schijnen op diverse aspecten van de sturing en beheersing van ICT en de steeds verdergaande digitalisering.

 

Interesseformulier opleiding/congres

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze opleiding of bijeenkomst. Vul dan hieronder je e-mailadres in. We informeren je zodra er aanvullende informatie bekend is.

Terug naar het overzicht

Download PDF