Masterclass financieel management

De masterclass Financieel management bestaat uit vier dagdelen waarop de belangrijkste ontwikkelingen en nieuwste inzichten op het gebied van financieel management centraal staan.
 
Welke ontwikkelingen mag jij absoluut niet missen in jouw functie als controller bij de Rijksoverheid?
In deze masterclass word je in korte tijd op de hoogte gebracht van de laastste trends, thema's en ontwikkelingen op het gebied van financieel management, waarbij ruimte is voor intercollegiale discussie.
 
Het afgelopen jaar zijn onder meer de volgende onderwerpen aan bod geweest: toekomst van het verslaggevingsstelsel (baten-lasten stelsel versus kas-verplichtingenstelsel) en hacking, cracking en cyberlekken (kwetsbaarheid van het vergaren en delen van gevoelige gegevens).
 
Begin 2020 worden op de website de onderwerpen van de volgende masterclass bekendgemaakt.
 
Voor
Medewerkers in S10-S15 met een financiële functie bij de Rijksoverheid.

Uitvoeringsdata

  • ma 5 jul, di 6 jul, wo 7 jul, do 8 jul
  • ma 13 dec, di 14 dec, wo 15 dec, do 16 dec

*De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.

Terug naar het overzicht

Download PDF