Masterclass bedrijfsvoering

In samenwerking met andere academies van de Rijksoverheid, de universitaire wereld en consultants bieden we een masterclass over bedrijfsvoering aan. De masterclass bestaat uit vier middagen waarop de toekomstvisie van de Rijksoverheid met betrekking tot de bedrijfsvoering en de implicaties daarvan voor het werk van ‘morgen’ centraal staan. Laat je inspireren door nieuwe inzichten.

Afhankelijk van de actualiteit wordt jaarlijks gekozen voor een thema als rode draad. Afgelopen jaar was dat de betekenis van duurzaamheid voor de bedrijfsvoering. Inspirerende sprekers vanuit verschillende disciplines binnen de bedrijfsvoering verzorgden de masterclass. Omdat we bij de keuze van het onderwerp rekening willen houden met de actualiteit, is het onderwerp van deze masterclass nog niet bekend. Dit onderwerp wordt in het voorjaar van 2020 bekendgemaakt.  

Voor

Managers binnen de bedrijfsvoering. Richtlijn: S13 en hoger.

 

Daarom deze opleiding

Wil jij weten wat de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de bedrijfsvoering zijn en welke ontwikkelingen op dit gebied in de toekomst verwacht mogen worden, dan is deze masterclass een aanrader.

 

Hiermee kom je terug

Handvatten voor nu en in de toekomst om besluiten te kunnen nemen op het gebied van diverse bedrijfsvoeringsthema's. Tevens een mooie gelegenheid om je een netwerk uit te breiden.

Interesseformulier opleiding/congres

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze opleiding of bijeenkomst. Vul dan hieronder je e-mailadres in. We informeren je zodra er aanvullende informatie bekend is.

Terug naar het overzicht

Download PDF