Masterclass auditors in de publieke sector

Welke ontwikkelingen mag jij absoluut niet missen in jouw functie als auditor bij de Rijksoverheid?
In deze masterclass word je in korte tijd op de hoogte gebracht van de laatste trends, thema’s en ontwikkelingen in het auditvak in de publieke sector, waarbij ruimte is voor intercollegiale discussie.

 

Het afgelopen jaar zijn onder meer de volgende onderwerpen aan bod geweest: Frauditing en Integrated reporting.

Begin 2020 worden op de website de onderwerpen van de volgende masterclass bekendgemaakt.

 

Voor
De masterclass is bedoeld voor (plaatsvervangend) directeuren, controllers, auditors en managers, senior-adviseurs en/of afdelingshoofden die werkzaam zijn in een financiële functie, auditfunctie of beleidsfunctie. Gestreefd wordt naar groepen met deelnemers uit diverse organisaties. Richtslijn: S10-S15.

 

 

Uitvoeringsdata

  • do 28 mei, vr 29 mei
  • do 8 okt, vr 9 okt

*De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.

Interesseformulier opleiding/congres

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze opleiding of bijeenkomst. Vul dan hieronder je e-mailadres in. We informeren je zodra er aanvullende informatie bekend is.

Terug naar het overzicht

Download PDF