Leerwerkatelier Risicomanagement

Risicomanagement krijgt steeds beter vorm bij verschillende overheidsorganisaties. Het is waardevol om te kunnen leren van de kennis en ervaring die je vakgenoten opdoen bij het uitvoeren en implementeren van risicomanagement in hun organisatie. Om dit praktijkleren te borgen, is er het rijksbrede Leerwerkatelier Risicomanagement.
 
Voor
Ervaren medewerkers van de directies FEZ, de Auditdienst Rijk en de directies bedrijfsvoering en decentrale controllers of auditors die meer willen weten van risicomanagement. Richtlijn: S10 en hoger. De meeste deelnemers hebben eerst de opleiding Risicomanagement van de Rijksacademie gevolgd.
 
Programma
Bij het leerwerkatelier Risicomanagement kun je inspiratie opdoen uit discussie en verhalen van experts, collega’s en uit praktijkcases over actuele risicomanagement vraagstukken. Het is een wisselend programma dat aansluit bij de wensen van de deelnemers.

Zo pakken we het aan
Vier keer per jaar organiseert de Rijksacademie een onlinebijeenkomst voor kennisuitwisseling op het gebied van risicomanagement. Wil je op de hoogte blijven en worden uitgenodigd voor toekomstige sessies? Laat dan hieronder je contactgegevens achter. Inschrijven en deelname aan de activiteiten is kosteloos.

Het programma voor de volgende uitvoering volgt binnenkort.

 

Uitvoeringsdata

  • do 24 jun
  • do 23 sep

*De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.

Terug naar het overzicht

Download PDF