Data-analyses voor managers

Ben jij een manager die meer wil weten over de mogelijkheden van data-analyses bij het Rijk? Volg dan deze eendaagse opleiding. De docenten wijden jou in in de geheimen van data-analyse, de mogelijkheden ervan en data-ethiek. Daarnaast maak je kennis met een assessment tool om de data governance van jouw organisatie te evalueren. Dit instrument kun je toepassen na de opleiding en zo erachter komen wat jij als manager kunt doen om de data governance in jouw organisatie te verbeteren.

Voor

De opleiding is bestemd voor (plaatsvervangend) directeuren, managers, en afdelingshoofden die werkzaam zijn in een financiële functie, auditfunctie of bedrijfsvoeringsfunctie. Richtlijn: S13-S16.

 

Hiermee kom je terug

Na afloop:

  • heb je een goed overzicht van de inhoud van het volledige Curriculum Data-analysevaardigheden
  • begrijp je beter de (on)mogelijkheden van (financieel) data-management
  • kun je de aangereikte tools in je eigen organisatie laten toepassen
  • ben je je bewust van de do’s en dont’s van data-analyse


Zo pakken we het aan

Tijdens deze eendaagse opleiding krijg je in rap tempo alles te horen wat je dient te weten als manager over data-analyses. Daarnaast zal een tool worden toegelicht worden om de staat van data governance binnen een afdeling te testen. Deze tool kan daarna toegepast worden in jouw functie als manager.

 

Interesseformulier opleiding/congres

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze opleiding of bijeenkomst. Vul dan hieronder je e-mailadres in. We informeren je zodra er aanvullende informatie bekend is.

Terug naar het overzicht

Download PDF