Data-analyses voor gevorderden II - NIET GEBRUIKEN

Heb jij de opleiding data-analyses voor gevorderden I afgerond en wil jij meer weten over data-analyses? Volg dan deze opleiding en word een expert in data-analyses. Deze opleiding diept de onderwerpen uit de eerste opleiding verder uit en de deelnemers voeren complexere analyses uit. Ook tijdens deze opleiding is er ruimte voor onderwerpen zoals data-ethiek en toepassingen van data-gebruik bij het Rijk. Na afloop van deze opleiding ben je bedreven in het maken van data-analyses en ben je op de hoogte van de toepassingsmogelijkheden. Tevens krijgen deelnemers een licentie voor het gebruik van datacamp gedurende een jaar om zelf de programmeertaal R te gebruiken.

Voor

Controllers, auditors, (senior) adviseurs en afdelingshoofden, werkzaam in een financiële functie, in een auditfunctie, in de bedrijfsvoering of een onderzoeksfunctie, die de opleiding Data-analyses voor gevorderden I hebben gevolgd. Richtlijn: S11-13. 

Hiermee kom je terug

Na afloop:

  • je hebt meer geleerd over de mogelijkheden van data-management en de vereiste data-governance
  • je kunt complexere data-analyses maken met de programmeertaal R
  • beheers je de processtappen van data-analyse en ben je je bewust van de ethische dilemma’s 

Interesseformulier opleiding/congres

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze opleiding of bijeenkomst. Vul dan hieronder je e-mailadres in. We informeren je zodra er aanvullende informatie bekend is.

Terug naar het overzicht

Download PDF