Data-analyses voor gevorderden I

Wil je na het volgen van de basisopleiding meer leren over data-analyses? Volg dan deze vervolgopleiding. Tijdens deze opleiding ga je je verder verdiepen in data-analyses en leer je eenvoudige analyses zelf uit te voeren. Je leert programmeren in de programmeertaal R en je krijgt meer informatie over machine learning, werking van algoritmen en de mogelijkheden van big data. Daarnaast worden de onderwerpen uit de basisopleiding verder uitgediept, zoals vraagarticulatie, operationalisering, visualisatie en data-ethiek. Na afloop van deze driedaagse opleiding krijg je een licentie voor het gebruik van een jaar lang datacamp.

 

Voor

Controllers, auditors, (senior) adviseurs en afdelingshoofden, werkzaam in een financiële functie, in een auditfunctie, in de bedrijfsvoering of een onderzoeksfunctie, die de Basisopleiding data-analyse hebben gevolgd of al bedreven zijn in data-analyses en slagen voor onze ingangstoets. Richtlijn: S11-13.

 

Hiermee kom je terug

Na afloop:

  • heb je ervaring opgedaan met de programmeertaal R
  • kan je beter (financiële) data analyseren
  • heb je veel geleerd van collega-data-analisten
     

Zo pakken we het aan

Specialisten van de ADR, Rekenkamer en departementen nemen je mee in de wereld van de programmeertaal R. Door in moeilijkheidsgraag opklimmende opdrachten leer je R als tool beter toe te passen in data-vraagstukken.

Uitvoeringsdata

  • di 16 jun, wo 17 jun, do 18 jun
  • di 13 okt, wo 14 okt, do 15 okt

*De sluitingstermijn voor inschrijving bedraagt 20 werkdagen voor de start van een opleiding en 5 werkdagen voor de start van een congres en is een richtlijn. Een opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn eigenlijk reeds verlopen is: 070-342 4900.

Terug naar het overzicht

Download PDF