Audit

Toon uitvoeringsdata
Filter op: PE-punten

Toelichting auditprogramma

Het mooie van het woord auditor in relatie tot de Rijksacademie is de dubbele betekenis die het heeft:
1 Uitvoerende van een audit, een controleur van een bedrijf,
zoals een accountant.
2 Toehoorder, iemand die lessen volgt maar geen examen aflegt.

Een ‘controleur’ én ‘toehoorder’ in één persoon. Als je internal auditor bent, wordt steeds meer verwacht dat je luistert naar wat er in de organisatie gebeurt. Om het werk goed te kunnen doen wordt verwacht dat je bekend bent met de organisatie: ‘know the business’. Voor de ge.nteresseerde ‘toehoorder’ biedt de Rijksacademie een mooi pakket aan basis-, vervolg- en verdiepende opleidingen op het gebied van audit. Trends op het gebied van bijvoorbeeld IT-auditing of professionele vaardigheden vertalen we naar de werkpraktijk van de internal auditor van het Rijk en krijgen een plek in onze opleidingen of masterclasses.

Maar de Rijksacademie biedt veel meer voor de internal auditor! Om de organisatie waarin je werkt nog beter te begrijpen zijn ook de opleidingen op het gebied van financieel management, economie en bedrijfsvoering nuttig om te volgen. Wij bieden ook opleidingen aan zoals Inkopen en aanbesteden in de publieke sector B en Projectbeheersing en control met PE-punten. 

Voor internal auditors bij het Rijk biedt de Rijksacademie een compleet pakket van specialistische opleidingen aan die je nodig hebt om – binnen de context van het Rijk – je werk te kunnen doen. Onze opleidingen vormen een aanvulling op de reguliere postgraduate opleidingen en sluiten nauw aan bij de beweging (ken je vak, ken je omgeving, ken jezelf) die de auditfunctie binnen het Rijk wil maken. 

Als Rijksacademie volgen wij de actualiteit om ons aanbod actueel te houden. Meld je aan op onze website www.rijksacademie.nl voor onze nieuwsbrief en wij informeren je graag over onze nieuwe opleidingen.