Masterclass Inkopen bij het Rijk

Actualiteiten volgen en nieuwe kennis opdoen is van belang. Ook voor het inkoopvak binnen de Rijksoverheid. De Masterclass Inkopen bij het Rijk is gewijd aan de actualiteit met betrekking tot inkoop. Een spreker deelt zijn of haar kennis over een actueel onderwerp/thema, gedurende 1 middag. Afhankelijk van het onderwerp wordt samengewerkt met een andere academie binnen de Rijksoverheid, een universiteit of een consultancybureau.

Voor
Inkoopadviseurs, adviseurs bedrijfsvoering, inkoopcoördinatoren, inkoopmanagers en andere betrokkenen bij inkoop of aanbesteding van diensten, werken of leveringen. Richtlijn: S10 of hoger.

Daarom deze opleiding
Wil jij weten wat de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de inkoop zijn en welke ontwikkelingen op dit gebied in de toekomst verwacht mogen worden, dan is deze masterclass een aanrader.

Hiermee kom je terug
Handvatten voor nu en in de toekomst om besluiten te kunnen nemen op het gebied van inkoop. Tevens een mooie gelegenheid om collega's te ontmoeten en je eigen netwerk uit te breiden.

Omdat we bij de keuze van het onderwerp rekening willen houden met de actualiteit, is het onderwerp van deze masterclass nog niet bekend. Wil je op de hoogte worden gehouden over deze masterclass vul dan het interesseformulier in.

 

 

 

Interesseformulier opleiding/congres

Wil je op de hoogte gehouden worden over deze opleiding of bijeenkomst. Vul dan hieronder je e-mailadres in. We informeren je zodra er aanvullende informatie bekend is.

Terug naar het overzicht

Download PDF