Najaar 2020: traineeprogramma’s en basisopleidingen

De Rijksacademie voert vanaf de week van 1 september tot de kerstvakantie een aangepast en beperkt programma uit: traineeprogramma’s en basisopleidingen vinden weer deels op de Zeestraat plaats. Zo kunnen starters in de vakgebieden rijksbegroting, audit, economie en bedrijfsvoering - binnen de COVID-19 richtlijnen - snel op vlieghoogte komen met praktijkgerichte kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn voor het ambtelijk vakmanschap.

De Rijksacademie kiest binnen dit programma voor ‘blended-learning”: een combinatie van “face tot face” onderwijs op locatie en online opleiden. Overige opleidingen, seminars, masterclasses en dergelijke vallen buiten dit programma. Deze bieden we gedurende deze periode in een volledige online variant aan, of niet. Daarmee past deze aanpak binnen het beleid van thuiswerken, tenzij.

De inrichting, faciliteiten (catering, dagindeling, looproutes, luchtcirculatie en overige hygiëne) en praktische regels op de Rijksacademie zijn volledig aangepast aan de meest recente COVID-19 richtlijnen en inzichten. Voor elke deelnemer en docent is helder aangegeven welke gedragsregels gelden, en hierop zien onze medewerkers bij elke uitvoering toe.  

Namens alle medewerkers van de Rijksacademie,
Corina den Broeder

NB: Dit programma is onder voorbehoud van ontwikkelingen in COVID-19 en de richtlijnen. Het aanbod op locatie is daarom onder voorbehoud.

Informatie COVID19 Rijksacademie

AfbeeldingenTerug naar het overzicht