Anderhalvemetersamenleving en de Rijksacademie

De Rijksacademie verzorgt opleidingen op basis van het ‘voor ons, door ons’ principe. Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus COVID-19 volgt de Rijksacademie de richtlijnen van het kabinet. Dat betekent dat we op dit moment geen opleidingen kunnen aanbieden in ons pand aan de Zeestraat.
 
Ons doel is om jou zo goed mogelijk op te leiden voor het uitvoeren van jouw functie. Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling van online leren in diverse vormen, daarvoor maken we onder andere gebruik van e-learnings en webinars.

Onze visie is dat blended learning (een combinatie van klassikaal en online leren) onze opleidingen verder verrijkt, terwijl leren op locatie de basis blijft van het ‘voor ons door ons’ aanbod bij de Rijksacademie. Daarom richten we ons pand in op de 1,5-metersamenleving, zodat we onze deelnemers straks weer veilig kunnen ontvangen in de Zeestraat. Een aantal (onderdelen van) opleidingen bieden wij op dit moment digitaal aan. Deelnemers van deze en komende opleidingen zijn en worden hierover persoonlijk geïnformeerd.
 
Namens alle medewerkers van de Rijksacademie,
Corina den Broeder

AfbeeldingenTerug naar het overzicht