Vragen en antwoorden

V & A over opleidingen en bijeenkomsten bij de RIjksacademie bij aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen


Wanneer starten jullie opleidingen weer?
Als Rijksacademie volgen we de richtlijnen van de Rijksoverheid. Dat betekent dat we in ons pand tot 1 september geen opleidingen geven. Nieuwe ontwikkelingen/richtlijnen rond coronavirus kunnen leiden tot aanpassing van de datum. Dit publiceren we op onze website. 
 
Mijn opleiding was nog niet afgerond toen de Rijksacademie dicht ging. Wanneer kan ik het resterende deel van mijn opleiding volgen?
Ons streven is om alle niet afgeronde opleidingen zo snel als kan alsnog af te ronden. Dat geldt ook voor trainees die een opleidingsdeel zouden volgen. We zoeken hiervoor naar een oplossing. De projectleider of ondersteuner zal je hierover op de hoogte houden. 
 
Gaan jullie je opleidingen online geven?
Het principe van de Rijksacademie is voor ons, door ons. Onze docenten zijn niet bij ons in dienst, maar zijn afkomstig uit allerlei hoeken van de Rijksoverheid (en soms daarbuiten). En bij de grotere opleidingen zetten we een groot aantal docenten in en werken we met interactieve lesvormen. Bovendien geloven we dat fysieke bijeenkomsten leiden tot betere onderlinge discussie en daarmee inzichten. Nu de actuele ontwikkelingen de mogelijkheden voor fysieke bijeenkomsten de komende tijd onmogelijk maken, gaan we onderdelen van opleidingen online aanbieden. Hou hiervoor de website in de gaten.

Afbeeldingen
Terug naar het overzicht